Premiär för gtg weekly news!

By Tomas Nordström

25 August 2016

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det är åter full aktivitet på GTG-kontoret här i Skellefteå. Vi kan blicka tillbaka på ett spännande och väldigt händelserikt år sedan bildandet av bolaget för lite drygt ett år sedan. Den 13 juli noterades vi på nodric MTF (GTG MF), och som ett led i vår kommunikation mot ägare, spel- och hockeyintresserade drar vi därför igån den här bloggen så att ni kan följa vårt arbete mot release av World Hockey Manager. 

Som listat bolag påbörjas en ny era för Gold Town Games. Det innebär nya förhållaningnssätt för oss i personalen om hur vi hanterar information, men även i sättet vi kommunicerar. I den här bloggen eller andra kanaler är det därför viktigt att vi inte släpper information som är kursdrivande. De stora nyheterna kommer i stället att släppas i form av pressmedelanden. Ni som läser bloggen lär dock kunna skaffa er en rättvis bild över oss som företag och målsättningen är att vi ska kunna vara så transparenta som möjligt utan att passera gränsen.

I kommande inlägg kommer ni bland annat kunna läsa lite mer om hur vi ligger till i utvecklingensprocessen, träffa några av våra idrottsprofiler tillika aktiägare, läsa en intervju med vår VD, och varför inte krydda med lite uppsnack inför det stundande World Cup? 
Häng med oss!

Posted in weekly news